Our Events

There are many varieations of passages Lorem Ipsum maksu rez majority have

Könyvtárlátogatás16 április

[gallery size="medium" ids="948,947,946,945,944"]

Esélyek napja 2023 – Családi program, ahol a különlegességgel élőkre irányul a figyelem16 szeptember

Családi program, ahol a különlegességgel élőkre irányul a figyelem Program: 9:00-13:00 óráig Sportprogramok különlegességgel élőknek Turul Kupa – mozgáskorlátozottak régiós Autós ügyességi versenye Humanitas Kupa – mozgáskorlátozottak Kerekesszékesek ügyességi versenye szkander, boccia, darts és íjász verseny 10:00 óra   Megnyitó 10.30 óra   Tánc mindenkinek senior tánc | Zumba Gold bemutató | közös tánc 13.30 óra    Musical, operett, népszerű dallamok - Kertész Zsófia

RAGYOGJ KÉKEN!1 április

Programok az autizmus világnapja alkalmából Tatabányán A KEM Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány Kék Madár Szülőklubjának szervezésében Április 1. (Péntek) 10:00 óra - Megnyitó Helyszín: József Attila Megyei és Városi Könyvtár ÍGY RAJZOLUNK MI - Kiállítás autista gyerekek alkotásaiból, szakkönyvek bemutatója, szakmai ajánlások Április 2. (Szombat) KÉKBEN RAGYOG A TURUL EMLÉKMŰ Támogatást és biztatást jelent, ha fotót készítenek róla és megosztják

NYÍLT KIÁLLÍTÁS1 április

Az Autizmus Világnapjához kapcsolódóan nyílt kiállítás óriástablókon Tatabányán, az Árpád téren. A Kék Madár Szülőklubhoz tartozó diákok és szülők osztották meg gondolataikat, s mutatkozott be néhány autizmussal élő fiatal tehetség.

SZEMLÉLETFORMÁLÓ ESÉLYÓRÁK1 június

Szemléletformáló esélyórákat is szervez a Kék Madár Szülőklub. Már több oktatási intézmény diákjai is bekapcsolódhattak ezekbe a programokba.

NYILVÁNOS FŐPRÓBA22 április

A zenés interaktív tanóra nyilvános főpróbájára is sokan voltak kíváncsiak. A Kék Madár Szülőklub néhány tagja mellett érdeklődők is figyelemmel kísérték a darabot.