Our Events

There are many varieations of passages Lorem Ipsum maksu rez majority have

RAGYOGJ KÉKEN!1 április

Programok az autizmus világnapja alkalmából Tatabányán A KEM Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány Kék Madár Szülőklubjának szervezésében Április 1. (Péntek) 10:00 óra - Megnyitó Helyszín: József Attila Megyei és Városi Könyvtár ÍGY RAJZOLUNK MI - Kiállítás autista gyerekek alkotásaiból, szakkönyvek bemutatója, szakmai ajánlások Április 2. (Szombat) KÉKBEN RAGYOG A TURUL EMLÉKMŰ Támogatást és biztatást jelent, ha fotót készítenek róla és megosztják

NYÍLT KIÁLLÍTÁS1 április

Az Autizmus Világnapjához kapcsolódóan nyílt kiállítás óriástablókon Tatabányán, az Árpád téren. A Kék Madár Szülőklubhoz tartozó diákok és szülők osztották meg gondolataikat, s mutatkozott be néhány autizmussal élő fiatal tehetség.

SZEMLÉLETFORMÁLÓ ESÉLYÓRÁK1 június

Szemléletformáló esélyórákat is szervez a Kék Madár Szülőklub. Már több oktatási intézmény diákjai is bekapcsolódhattak ezekbe a programokba.

NYILVÁNOS FŐPRÓBA22 április

A zenés interaktív tanóra nyilvános főpróbájára is sokan voltak kíváncsiak. A Kék Madár Szülőklub néhány tagja mellett érdeklődők is figyelemmel kísérték a darabot.

ZENÉS INTERAKTÍV TANÓRA8 június

A Léleksegítő Alapítvány Kék Madár szülőklubjának tagjai is részt vettek a József Attila Megyei és Városi Könyvtárban bemutatott Szépítő szivárvány című darab premierjén, amelyet a Szemléletformáló találkozások elnevezésű esemény keretében szervetek. Több iskola is részt vett a programon, amely a különlegességgel élők elfogadásában segíti a gyerekeket.